Ik wil een puppy kopen

RobbinPuppy tips, Puppy voorbereiding

ik wil een puppy

Twijfel je of jullie er klaar voor zijn om een puppy te kopen?

Bekijk hieronder mijn video: Puppy Kopen (ja/nee) en download het gratis mijn eBook Ben ik Klaar voor een Puppy? De Ultieme Checklist.

Ben ik klaar voor een puppy? (gratis eBook).

ben ik klaar voor een puppy?

Deze checklist in mijn eBook is tot stand gekomen na een uitgebreid interview met Quirine Potter van Loon. Quirine houdt zich onder andere bezig met diverse opleidingen voor instructeurs die o.a. puppy cursussen verzorgen. Je kunt het interview met Quirine ook gratis beluisteren.

Klik hier en beluister gratis het interview met Quirine. Het interview duurt 30 minuten.

Puppy kopen? Ja! Of nee?

Wil jij een puppy? In onderstaande video deel ik de ultieme checklist om erachter te komen of je klaar bent voor een puppy of niet.