Hondenspullen

RobbinPuppy tips, Puppy voorbereiding

hondenspullen

Ben jij op zoek naar een overzicht van alle hondenspullen die noodzakelijk zijn voor de komst van je puppy?

Dan zit je hier helemaal goed, want in dit artikel geef ik jou precies antwoord op de vraag welke hondenspullen jij moet hebben.

Er zijn tegenwoordig vele hondenspullen verkrijgbaar en deze hondenspullen zijn te vinden in verschillende prijzen, maten en kleuren.

Voor kleinere hondenrassen heb je niet exact dezelfde hondenspullen nodig als voor een groter ras. Vooral als je nog nooit een hond hebt gehad is het erg lastig om te bepalen welke honden spullen je nou daadwerkelijk moet aanschaffen. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent voordat je thuis komt met je puppy.

12 noodzakelijke hondenspullen (video)
In deze video interview ik hondenexpert en kynologisch gedragstherapeut Alexandra Wilkinson. Alexandra vertelt ons welke 12 hondenspullen noodzakelijk zijn voor de komst van je puppy. Klik op onderstaande afbeelding en bekijk de video!

Naast bovenstaande video heb ik een enquête afgenomen bij de bezoekers van deze website en meer dan 160 mensen hebben de enquête ingevuld. Één van de vragen in de enquête was: “welke spullen heb je inmiddels in huis voor jouw puppy/hond?”

Hieronder heb ik alle antwoorden voor je gesorteerd, inclusief het percentage mensen dat dit product inmiddels in huis heeft voor zijn of haar puppy.

hondenspullen kopen

#1 Hondenriem & halsband

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 97,40% (150 mensen) een hondenriem en halsband gekocht voor zijn of haar hond. Ik raad je aan om geen flexlijn te gebruiken bij de pup, maar gewoon een lijn van 1 of 2 meter. Op deze manier heb je meer controle.
puppy spullen

#2 Hondenvoer- en waterbak

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 96,10% (148 mensen) een hondenvoer- en waterbak gekocht voor zijn of haar hond.hondenspul

#3 Bench

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 90,91% (140 mensen) een bench gekocht voor zijn of haar puppy. Een bench is erg handig voor het zindelijk maken van je puppy, maar ook bij het alleen laten van je pup.
hondenspullen online

#4 Hondensnacks/training beloning

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 90,26% (139 mensen) hondensnacks/beloningssnoepjes gekocht voor zijn of haar hond. Vooral als je hond gevoelig is voor lekkere snoepjes kan dit erg handig zijn met benchtraining en zindelijkheidstraining.
spullen voor honden

#5 Kauwkluif

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 85,71% (132 mensen) een kauwkluif gekocht voor zijn of haar puppy. Wanneer je de pup kennis leert maken met de bench is een kauwkluif erg handig. Hiermee begeleid je de pup naar de bench.
puppy benodigheden

#6 Hondenbed of hondenkussen

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 84,42% (130 mensen) een hondenbed of hondenkussen gekocht voor zijn of haar puppy.
benodigheden puppy

#7 Puppyvoer

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 83,12% (128 mensen) een puppyvoer gekocht voor zijn of haar puppy. Zelf geef ik mijn golden retriever, Doeka, Prins hondenvoer. Weet jij al wat jij jouw pup gaat geven?
spullen puppy

#8 Honden borstel

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 79,87% (123 mensen) een honden borstel gekocht voor zijn of haar hond.
leuke hondenspullen

#9 Autodeken

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 54,55% (84 mensen) een autodeken gekocht voor zijn of haar hond.
spullen voor de hond

#10 ID tag / dierenpenning

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 33,12% (51 mensen) een ID tag gekocht voor zijn of haar hond.
hondenspeelgoed hondenspul

#11 Hondenspeelgoed

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 29,87% (46 mensen) hondenspeelgoed gekocht voor zijn of haar hond. Van belang is dat je niet alleen fysieke spelletjes speelt met je hond, maar ook mentale spelletjes. Een pup mag het eerste jaar namelijk nog niet zo lang wandelen/spelen (5 minuten extra per maand dat hij oud is). Om de pup toch moe te krijgen is het erg handig om dit te doen met mentale spelletjes, oftewel denkspelletjes.
tandenborstel

#12 Honden tandenborstel

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 28,57% (44 mensen) een honden tandenborstel gekocht voor zijn of haar hond. Door het poetsen van de tanden van je hond voorkom je tandsteen bij honden. Ik heb dierenarts Caroline Stelma geïnterviewd over het verwijderen van tandsteen bij honden en geloof mij, dat is geen pretje voor de hond, maar ook niet voor je portemonnee!
spullen voor honden autobench

#13 Autogordel

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 8,44% (13 mensen) een honden autogordel gekocht voor zijn of haar hond. Een autogordel is één van de meest veilige manieren om je hond te vervoeren in de auto.
honden spullen Kong speeltje

#14 Kong Classic speeltje

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 5,19% (8 mensen) specifiek ook een Kong Classic speeltje gekocht voor zijn of haar puppy. Dit product wordt ook aangeraden door meerdere hondentrainers. Een Kong is ook erg handig wanneer je de pup even naar de bench begeleid.
spullen voor honden autobench

#15 Reisbench (voor in de auto)

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 3,25% (5 mensen) een reisbench (voor in de auto) gekocht voor zijn of haar puppy. Dit is voor extra veiligheid en comfort in de auto of tijdens het reizen. Let wel, zorg dat je een sterke reisbench aanschaft. Meerdere testen met verschillende benches wijzen uit dat er enkel een paar benches sterk genoeg zijn om de hond te beschermen bij een ongeluk met een snelheid van 50 km/u.
hondenspul zoals hondenlijn

#16 Lange hondenlijn (10 meter)

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 1,30% (2 mensen) een lange hondenlijn gekocht voor zijn of haar puppy. Een lange hondenlijn is erg handig als je puppy nog niet zo goed luistert en wegloopt wanneer je hem los laat.

#17 Hondencamera

Wanneer je een puppy in huis krijgt dan is het verstandig om direct de eerste dag te beginnen met de puppy-alleen-laten-training. Je wilt namelijk niet dat je pup verlatingsangst ontwikkelt. Wanneer je je pup alleen thuis wilt laten in zijn bench is het fijn om te kunnen zien wat hij uitspookt. Slaapt hij of is hij wakker? Piept of blaft hij? En wanneer je de pup voor het eerst in de woonkamer alleen wilt laten is het handig dat je kunt bekijken of hij zich gedraagt. Een hondencamera is hiervoor een handig hulpmiddel.
hondenspullen informatie

#18 Informatie

Naast de standaard hondenspullen, zoals een riem en een voerbak is het natuurlijk nog veel belangrijker om je goed te verdiepen in de opvoeding van een pup. Je verdiepen in de opvoeding van een pup is belangrijk voor beginners, maar geldt ook net zo goed voor mensen die al 15+ jaar een hond hebben. De manier van opvoeden verandert constant. Vroeger zeiden ze bijvoorbeeld geef hem maar een schop en hedendaags pakken we dit natuurlijk geheel anders aan.

Ben jij benieuwd naar de nieuwe methode? Bekijk dan onze stapsgewijze handleiding voor het opvoeden van je puppy. Deze handleiding is geschreven in samenwerking met 30 hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten.

Klik hier voor meer informatie over onze stapsgewijze handleiding voor het opvoeden van je puppy volgens de nieuwe positieve methode.
beste robotstofzuigers in 2019 geschikt voor honden

#19 Zeg Doei! tegen hondenharen in huis

In deze video vertel ik je alle eigenschappen en de voor- en nadelen van mijn robotstofzuiger Blaupunkt Bluebot XSmart VCBB1XS; een robotstofzuiger speciaal voor mensen met een hond. Let op, de video gaat niet alleen maar over de stofzuiger Bluebot XSmart. Ik behandel ook 3 concurrenten, oftewel vergelijkbare modellen, van andere merken en welke eigenschappen zij hebben en wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Na het bekijken van de video weet jij alles wat je moet weten voor een goed doordachte koopbeslissing.

Klik hier en bekijk de video en lees alles het uitgeschreven artikel van deze video met alle aantekeningen, prijsverloop van de besproken robotstofzuigers, en productlinkjes naar Coolblue en Bol.com