Hondenspullen

RobbinPuppy voorbereiding9 Reacties

Ben jij op zoek naar een overzicht van alle hondenspullen die noodzakelijk zijn voor de komst van je puppy?

Dan zit je hier helemaal goed, want in dit artikel geef ik jou precies antwoord op de vraag welke hondenspullen jij moet hebben.

Er zijn tegenwoordig vele hondenspullen verkrijgbaar en deze hondenspullen zijn te vinden in verschillende prijzen, maten en kleuren.

Voor kleinere hondenrassen heb je niet exact dezelfde hondenspullen nodig als voor een groter ras. Vooral als je nog nooit een hond hebt gehad is het erg lastig om te bepalen welke honden spullen je nou daadwerkelijk moet aanschaffen. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent voordat je thuis komt met je puppy.

Onlangs heb ik een enquête afgenomen bij de bezoekers van deze website en meer dan 160 mensen hebben de enquête ingevuld. Één van de vragen in de enquête was: “welke spullen heb je inmiddels in huis voor jouw puppy/hond?”

Hieronder heb ik alle antwoorden voor je gesorteerd, inclusief het percentage mensen dat dit product inmiddels in huis heeft voor zijn of haar puppy. Ook heb een link naar de categoriepagina op onze website geplaatst, zodat je het product makkelijk en snel kunt bestellen.

hondenspullen kopen

#1 Hondenriem & halsband

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 97,40% (150 mensen) een hondenriem en halsband gekocht voor zijn of haar hond.
puppy spullen

#2 Hondenvoer- en waterbak

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 96,10% (148 mensen) een hondenvoer- en waterbak gekocht voor zijn of haar hond.hondenspul

#3 Bench

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 90,91% (140 mensen) een bench gekocht voor zijn of haar puppy.
hondenspullen online

#4 Hondensnacks/training beloning

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 90,26% (139 mensen) hondensnacks/beloningssnoepjes gekocht voor zijn of haar hond.
spullen voor honden

#5 Kauwkluif

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 85,71% (132 mensen) een kauwkluif gekocht voor zijn of haar puppy.
puppy benodigheden

#6 Hondenbed of hondenkussen

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 84,42% (130 mensen) een hondenbed of hondenkussen gekocht voor zijn of haar puppy.
benodigheden puppy

#6 Puppyvoer

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 83,12% (128 mensen) een puppyvoer gekocht voor zijn of haar puppy. Zelf geef ik mijn Golden Retriever hond, Doeka, Prins hondenvoer. Wat geef jij jouw pup?
spullen puppy

#7 Honden borstel

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 79,87% (123 mensen) een honden borstel gekocht voor zijn of haar hond.
leuke hondenspullen

#8 Autodeken

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 54,55% (84 mensen) een autodeken gekocht voor zijn of haar hond.
spullen voor de hond

#9 ID tag / dierenpenning

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 33,12% (51 mensen) een ID tag gekocht voor zijn of haar hond.
hondenspeelgoed hondenspul

#10 Hondenspeelgoed

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 29,87% (46 mensen) hondenspeelgoed gekocht voor zijn of haar hond.
tandenborstel

#11 Honden tandenborstel

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 28,57% (44 mensen) een honden tandenborstel gekocht voor zijn of haar hond.
spullen voor honden autobench

#12 Autogordel

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 8,44% (13 mensen) een honden autogordel gekocht voor zijn of haar hond.
honden spullen Kong speeltje

#13 Kong Classic speeltje

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 5,19% (8 mensen) specifiek ook een Kong Classic speeltje gekocht voor zijn of haar puppy. Dit product wordt ook aangeraden door meerdere hondentrainers.
spullen voor honden autobench

#14 Reisbench (voor in de auto)

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 3,25% (5 mensen) een reisbench (voor in de auto) gekocht voor zijn of haar puppy. Dit is voor extra veiligheid en comfort in de auto of tijdens het reizen.
hondenspul zoals hondenlijn

#15 Lange hondenlijn (10 meter)

Van de 154 mensen die deze vraag hebben beantwoord heeft 1,30% (2 mensen) een lange hondenlijn gekocht voor zijn of haar puppy. Een lange hondenlijn is erg handig als je puppy nog niet zo goed luistert.
puppy opvoeden boek

#16 Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek

Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek is perfect voor jou als je binnenkort een puppy krijgt of sinds kort een pup in huis hebt. De inhoud van dit boek is gebaseerd op uitgebreide interviews met 26 verschillende hondentrainers, waardoor het boek je een zeer breed beeld geeft van alles rondom het zindelijk maken van een puppy

Bekijk product.
benchtraining boek

#17 Het Ultieme Benchtraining Handboek

Het Ultieme Benchtraining Handboek is een eBook (digitaal boek) dat jou alles vertelt hoe je ervoor zorgt dat je pup zich prettig voelt in de bench. Dit is dé ultieme A t/m Z handleiding voor benchtraining. Dit boek is gebaseerd op diepte-interviews en een zeer uitgebreide enquête met maar liefst 10 professionele en ervaren hondentrainers die allemaal vanuit het positief beloningsperspectief werken.

Bekijk product.
benchtraining boek

#18 Het Ultieme Puppy Bijten Afleren Handboek

Het Ultieme Puppy Bijten Afleren Handboek is een eBook (digitaal boek). Na het lezen van dit boek herken jij de zeven verschillende oorzaken waarom puppy’s bijten en ben je op de hoogte welke tactieken je dient toe te passen voor iedere specifieke bijtoorzaak. Er is geen completer en uitgebreider boek over het afleren van bijten bij puppy’s dan dit boek. Alles, maar dan ook écht alles is beschreven. Van A t/m Z.

Bekijk product.
benchtraining boek

#19 Het Ultieme Puppy Alleen Laten Handboek

Het Ultieme Puppy Alleen Laten Handboek is een eBook (digitaal boek) dat jou alles vertelt wat je moet weten hoe je jullie pup op een verantwoorde manier alleen leert zijn, zodat jullie hond GEEN verlatingsangst ontwikkelt. Dit is dé ultieme A t/m Z handleiding om je puppy alleen te leren zijn. Dit boek is gebaseerd op diepte-interviews en een zeer uitgebreide enquête met maar liefst 7 professionele en ervaren hondenexperts die allemaal vanuit het positief beloningsperspectief werken.

Bekijk product.Nu heb je een duidelijk beeld welke hondenspullen het meest worden aangeschaft door andere mensen. Alle bovenstaande 19 producten zijn naar mijn mening ook écht noodzakelijk om te hebben. Ik zou je dus ook adviseren om alle bovenstaande producten aan te schaffen als jij binnenkort een puppy in huis krijgt of als hij inmiddels al bij jou thuis rond loopt.

Vind jij dat er een product mist in bovenstaand overzicht? Laat het dan weten door hieronder een reactie achter te laten.

Laat ook hieronder in een reactie weten hoe jouw hond heet en hoe oud hij of zij is. Ik ben erg benieuwd!

puppy boeken

9 Reacties op “Hondenspullen”

 1. Hoi ik ben Jack Russel Lara en ben 8 mnd jong en krijg over 2 wkn een vriendinnetje van 9 wkn jong boomer…

  Wij hebben ook in huis :

  Shampoo
  Ontwormingstabletten
  Vlooien tabletten
  Bench matje en dekentje
  Mat voor binnenkomst (afdruipmat ofzo)
  Vlooienkammetje

  Groetjes van ons

  1. hoi hoi ik mis inderdaad een kauw staafje voor de tandjes,
   ik weet nog dat mijn duitse herder ging wisellen met zn tandjes
   hij beet toen op alles wat los en vast zat om er maar voor te kunnen zorgen dat de pijn en irritatie wat minder werd tot ik die kauw staafjes van pedigree in huis haalde toen werd dat ”iets” minder

 2. Hoi,
  K krijg morgen een puppy en heb een aantal dingen die in deze lijst staan gekocht alleen k vraag me af of je echt al een bot in huis moet hebben om op te kauwen?

  1. Hoi Donna,

   Leuk dat je een puppy in huis krijgt vandaag. Je kunt het ook wel af zonder een botje. Echter is een puppy botje of een puppy Kong best handig! Wanneer je de pup bijvoorbeeld naar de bench wilt begeleiden; of wanneer je hem wilt voorzien in zijn kauwbehoefte en hij daardoor niet op je stoelpoten gaat knagen bijvoorbeeld.

   Succes en veel plezier!

 3. Hallo,
  Ik heb al verschillende dingen gelezen over de Kong.
  Nu vraag ik me af of het wel handig is om een Kong te kopen. Op deze manier geef je de pup juist te mogelijkheid om ergens op te gaan kauwen terwijl je dat juist niet wil aanmoedigen. Voordat ze pup denkt dat dat mag en ook aan het meubilair gaat beginnen.
  Is het daarom niet beter om hem of haar alleen op botjes te laten kauwen omdat daar direct eten vanaf komt?
  Wat is jullie mening daarover?

  1. De kauwbehoefte hebben ze sowieso, als je geen speeltjes in huis haalt beginnen ze daarom juist aan je meubilair etc…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.