Neem contact met ons op

Heb je iets gekocht en heb je een dringende vraag? Zet dan in de onderwerpregel 'DRINGEND' en we reageren als eerste op jouw berichtje! Als je een vraag hebt over de boeken dan mag je ons ook een mail sturen. Wij beantwoorden je vraag graag.

Persoonlijk (online) consult

Wil je graag een (online) persoonlijk consult of een gedragswandeling boeken bij Suzanne (onze expert) voor extra ondersteuning? Stuur een e-mail naar [email protected] en Suzanne helpt je graag verder. De mogelijkheden zijn divers, van een online consult tot een gezamenlijke boswandeling. De kosten bedragen €70,00 per consult. Een consult duurt 45 tot 60 minuten. Je kan Suzanne dan één of meerdere vragen voorleggen die ze met je doorspreekt, kortom advies op maat!

Suzanne, voormalig eigenaresse van Martin Gaus Hondenschool Lelystad, is kynologisch instructeur en gedragstherapeut en werkt al 25 jaar met honden, waarvan zij 20 jaar haar eigen hondenschool had. Ze is afgestudeerd als psycholoog aan de vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is ze docente aan de Martin Gaus Academie en bij Prins edupet waar zij professionals in de dierenbranche opleidt.

Stuur een e-mail naar [email protected] voor het maken van een afspraak voor een (online) persoonlijk consult

Facebook LIVE sessies

Wekelijks organiseren wij twee keer live Facebook-sessies waar je gratis terecht kan met je vragen, zie: www.facebook.com/puppygroep. Op deze manier kunnen we meer mensen bereiken en helpen.

Puppygroep

Ettemastraat 16

7038 CP Zeddam

[email protected]

www.puppygroep.nl

Puppygroep Facebook

Puppygroep Instagram

Puppygroep YouTube

BTW-nummer: NL001262032B97

Kvk-nummer: 60999853