Hoe werkt het retourproces?

Bij iedere bestelling die je plaatst krijg je een garantie; 14 dagen niet goed-geld terug garantie. Cool hè?

Wil je gebruik maken van het retourproces? Lees onderstaande instructies goed door.

Ebooks of luisterboeken retourneren

Vul onderstaand formulier in of ga naar https://goo.gl/forms/PiLsGo3XzUZxZcPy1 en binnen 14 werkdagen wordt jouw aankoopbedrag teruggestort naar je bankrekening als het gaat om de eBooks of luisterboeken.

Verwijderen auteursrechtelijke digitale bestanden

Van belang is dat je alle toegestuurde bestanden volledig verwijderd van het systeem, mocht je ze ergens hebben opgeslagen. Het is niet toegestaan om ze te blijven gebruiken, omdat je dan zonder toestemming en aankoop gebruik maakt van de producten van Puppygroep. Dit geldt ook voor de Facebook-groep. Het is van belang dat je jezelf uitschrijft uit de Facebook-groep.

Hetzelfde geldt voor het verspreiden/verkopen van de ebooks/luisterboeken. Dit is volgens de wet verboden. De intellectuele eigendomsrechten van de ebooks/luisterboeken liggen bij Puppygroep.nl. Wanneer jij één of meerdere van de ebooks/luisterboeken illegaal (zonder toestemming) doorstuurt en/of zelf gebruikt ben jij in overtreding.

Voor meer informatie hierover, zie: https://www.auteursrecht.nl/auteursrecht/Optreden-tegen-inbreuk.

Fysieke boeken retourneren

Heb je de fysieke boeken besteld? Vul dan ook onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 14 werkdagen een retoursticker via mail waarmee je de boeken gratis kunt retourneren.

Retoursticker

De retoursticker krijg je binnen 14 werkdagen toegestuurd via mail. Je kunt dit plakken op het pakket en vervolgens afgeven bij een PostNL locatie. Je krijgt dan een afgifte bewijs. Het is al betaald, je hoeft dus niet te betalen. Ze hoeven het alleen te scannen.

Geen printer?

Heb je geen printer? Laat het dan weten in de 'overige opmerkingen' in onderstaand formulier. We sturen je in dit geval de retoursticker via post toe binnen 14 werkdagen.

Terugbetaling

Zodra wij de fysieke boeken in goede orde hebben mogen ontvangen krijg je het volledige aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening.

Je ontvangt binnen 14 werkdagen een reactie op je retourbericht.