Tijdelijke actie: ontvang gratis Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek.

het complete slaap-, wandel-, en eetschema voor je puppy vind je in dit boek en nog veel en veel meer!

 

ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
Op mijn website en op Bol.com wordt dit boek, Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek, verkocht voor €21,95 + €6,50 verzendkosten. Ik wil dit boek je (vandaag nog!) gratis geven.

Nu denk jij natuurlijk: "waarom geef je dit boek gratis weg?". Goede vraag!

Ik geef Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek gratis weg, omdat ik 100% geloof in de waarde van mijn 4 puppy boeken. (Ik heb namelijk naast dit boek nog 3 andere puppy boeken geschreven.)

En ik weet zeker dat jij mijn andere 3 puppy boeken ook wilt lezen, zodra ik je Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek toestuur.

Kortom, de aanbieding is als volgt: ik betaal het boek (€21,95) en jij betaalt de verzendkosten (€6,50).

Eerlijke deal?

ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 

Leer van anderen en voorkom dezelfde fouten.


 
Dus jij krijgt binnenkort een puppy. Super leuk! Een puppy opvoeden en het hebben van een hond is een fantastische ervaring. Je krijgt er een vriend bij voor het leven! Echter is het opvoeden van een puppy een frustrerende en stressvolle periode voor veel mensen.

Een puppy is ontzettend schattig. Hij ziet eruit als een knuffelbeertje, ruikt lekker, doet geen vlieg kwaad en je bent binnen één oogopslag verliefd.

Echter heeft iedere pup een klein boefje in zich. Op de ene schouder van je pup het boefje (duiveltje) en op de ander het schatje (engeltje). Bij de meeste puppy’s is het schatje de eerste dagen en weken met vakantie. Dit betekent dat het boefje de baas is en bepaalt wat er gaat gebeuren.

De eerste paar dagen, weken en maanden met je puppy hoeft geen frustrerende en stressvolle periode te zijn. Je hoeft niet 100+ websites te lezen en je af te vragen wie je kunt vertrouwen. Een puppy opvoeden is ontzettend leuk als je weet wat je kunt verwachten en wat te doen. Ik ga je dit vertellen!
ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 
Image

Hoi, ik ben Robbin.


 
Op 6 augustus 2014 is onze golden retriever hond Doeka geboren.

Voordat we hem in huis kregen lazen we boeken en speurden het internet af naar alles over puppy’s, omdat we hem op de best mogelijke manier wilde opvoeden.

De tegenstrijdige adviezen die we op het internet en in boeken lazen eiste zijn tol. Want ik wist het niet meer ... Wanneer we dachten dat het een aantal dagen goed ging plaste hij weer binnenshuis. En ook nadat we hem nét hadden uitgelaten! Wanneer ik hem tien minuten alleen in de woonkamer liet, terwijl ik douchte, kwam ik terug en lag de hele woonkamer onder papiersnippers. Hij had de krantenbak te pakken genomen! Toen het een aantal weken goed ging en we hem weer in de woonkamer alleen lieten beet hij zijn houten hondenmand kapot.

Ik was onzeker, gefrustreerd en gestresst.

Het probleem was dat we een niet opgevoede hond in huis kregen, zoals iedere pup in het begin is. Door de vele beschikbare informatie op websites en boeken en de tegenstrijdige adviezen zagen we door de bomen het bos niet meer. Met als gevolg dat er van alles mis ging en we onzeker, gefrustreerd en gestresst raakte.

Wat heb ik gedaan? Ik heb de vragen die ik had op papier gezet. Dit waren medische vragen, oftewel vragen voor dierenartsen, en ik had vragen over de opvoeding van Doeka, oftewel vragen voor gedragsdeskundigen.

Na meerdere gesprekken met dierenartsen en hondengedragsdeskundigen werd het veel duidelijker. Allen vertelde ze een soortgelijk verhaal, maar toch met andere beaurgumentatie en ideeën waarom ze bepaalde behandelingen en methoden wel of niet adviseren. Ik was volledig overtuigd en zelfverzekerd hoe ik verder moest.

Ik kwam erachter dat dit dé manier is om een goed beeld te krijgen over een bepaald onderwerp of vraagstuk. Meerdere visies van MEERDERE experts. Dus niet maar 1tje.

Dit was namelijk waar ik tijdens die eerste paar dagen en weken van de puppy-periode van Doeka ook behoefte aan had: concrete tips en invalshoeken van MEERDERE experts en niet tegenstrijdige adviezen van zogenoemde experts op het internet of in boeken.
ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 

Boek informatie.


 
Ik heb dit boek geschreven, omdat ik destijds ontzettend veel problemen kende met het zindelijk maken van mijn puppy.

Door het lezen van dit boek voorkom je dat jij dezelfde fouten begaat als ik en vele anderen voor jou. Want dit boek is geschreven op basis van vragen die ik heb gekregen van honderden puppy-eigenaren.

Verder, heel belangrijk om te weten, in totaal hebben 24 professionele hondentrainers van erkende hondenscholen informatie geleverd voor dit boek. Ik heb deze hondentrainers geënquêteerd en geïnterviewd voor dit boek.

Voor de duidelijkheid; ik wil je mijn boek gratis geven. Het enige wat ik van je vraag is om de verzendkosten te betalen. Na betaling van de verzendkosten ontvang je:

  • Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek

    Een rijk geïllustreerd boek geschreven op basis van interviews met 24 hondenexperts. Het boek bevat 78 pagina’s.

  • Toegang tot de besloten Puppy Facebookgroep

    In deze groep zitten inmiddels meer dan 1.500 puppy-eigenaren. Dagelijks worden er tientallen vragen gesteld, vragen beantwoord en leuke foto’s en video’s gedeeld.

ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 

Wat jij gaat leren.

Leer exact wat te verwachten en te doen wanneer je een puppy in huis krijgt

 
Dit boek is ontwikkeld voor jou als beginnende hondeneigenaar, maar ook voor jou als je kon lezen en schrijven met je 17-jarige hond en nu denkt: “hoe heb ik dat toch allemaal gedaan 17 jaar geleden”.

Wanneer je Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek leest dan weet jij:

Hoelang het duurt voordat je puppy zindelijk is


Hoelang een puppy zijn plas kan ophouden


Waarom je geen vuistregels moet hanteren


Of je met een puppy van 8-12 weken wel of niet naar buiten moet i.v.m. niet volledig ingeënt te zijn


Of een bench verplicht is of niet


Hoe je de eerste dagen en nachten succesvol kunt doorstaan met je puppy, zonder gepiep en geblaf


Wat je moet doen wanneer je puppy piept en blaft in zijn bench


Wat je moet doen wanneer je puppy plast op het dekentje in zijn bench


Wat je absoluut NIET moet doen wanneer je puppy binnen plast


Wat je WEL moet doen wanneer je puppy binnen plast


Hoe je kunt voorkomen dat je puppy binnen plast nét na het uitlaten


Hoe je kunt voorkomen dat je puppy binnen plast door enthousiasme


Hoe je je puppy op de meest snelle manier buiten leert plassen


Of je puppy wel of geen water in zijn bench zou moeten hebben


Of je wel of geen puppy-pads en kranten zou moeten gebruiken bij het zindelijk maken van je puppy


Wanneer je puppy hoort te slapen, wanneer je met hem moet gaan wandelen en wanneer hij moet eten


Hoe je een puppy zindelijk maakt in een flat/appartement


Wat je moet doen als je puppy op het balkon plast


Of het mogelijk is om een puppy zindelijk te krijgen met een fulltimebaan


Hoe je een puppy op commando kunt leren plassen en poepen


Hoe je een puppy plassen kunt afleren op het balkon of in de tuin


Wat je moet doen wanneer je puppy heel veel drinkt en heel veel plast


Waarom een puberhond plotseling weer binnen kan gaan plassen en hoe je dit kunt oplossen


Wat het betekent dat je puppy zijn eigen ontlasting eet en wat je hieraan kunt doenEn zo kan ik nog wel even doorgaan...

Kortom, je krijgt advies en tips van 24 professionele hondentrainers, waardoor je de fouten die ik heb gemaakt en vele anderen voor jou voorkomt.
ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 

Dit boek is voor diegene ...


 
Dit boek is geschreven voor mensen die binnenkort een puppy krijgen.

Je kunt het boek uiteraard ook lezen wanneer je al een puppy in huis hebt, maar de meest ideale manier is om je optimaal voor te bereiden op de komst van je puppy met de informatie in dit boek.

En ook als jij al 20+ jaar een hond hebt, dan is dit boek zeker weten perfect voor jou!
ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 

Ik heb al 2.619 huishoudens mogen helpen!

ZIJN JULLIE DE VOLGENDE?

 
Tot op de dag van vandaag hebben 2.619 huishoudens mijn puppy boeken mogen ontvangen. Lees reacties van anderen die mijn boeken hebben gelezen hieronder.

1 woord ... FANTASTISCH.
Vooral "Het ultieme puppy zindelijk maken handboek" heeft mij heel goed geholpen. Ik werd zowat kierewiet van de plasjes in huis. Ook het boekje "bijten afleren" heb ik veel tips onthouden. De andere 2 boeken ... ben ik blij dat ik ze heb gelezen, maar onze Seppa heeft haar bench zonder problemen aanvaard en het alleen laten van de pup is totaal geen probleem geweest. Ze heeft meer dan voldoende speelgoed en knuffels. En nu ze alleen in de zetel kan springen, kan ze lekker slapen op de bank. Ik kan via de camera binnen zien dat ze er geen last van heeft om alleen te zijn. Maar eens ik weer thuis ben, wijkt ze geen meter weg van mij. Dan gaat ze zelfs op de bureau gaan liggen, hihihi. Dus mijn beoordeling van de boekjes ... 1 woord ... FANTASTISCH.
C.S. Lewis

Praktische boekjes die helder geschreven zijn!
Voor de komst van onze pup wilden we ons goed voorbereiden. We hadden al een boek over het ras gelezen, maar deze specifieke boekjes over puppy’s zijn een goede aanvulling. Ze zijn helder geschreven waardoor ook onze kinderen er goed raad mee wisten. Het puppy schema lijkt ons heel handig en gaan we zeker gebruiken. Het is fijn om te weten dat de inhoud is samengesteld met diverse specialisten waardoor de informatie betrouwbaar is. Wat ons betreft is het een goede basis ter voorbereiding op de komst van je puppy. Wij hebben er heel veel zin in!
Cornellie de Vries

Klik hier en lees alle 190+ beoordelingen.
ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 

Ontvang NU Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek gratis.


 
Dit boek is geschreven voor mensen die binnenkort een puppy krijgen.

Je kunt het boek uiteraard ook lezen wanneer je al een puppy in huis hebt, maar de meest ideale manier is om je optimaal voor te bereiden op de komst van je puppy met de informatie in dit boek, zodat je niet dezelfde fouten begaat als ik en vele anderen voor jou.

En ook als jij al 20+ jaar een hond hebt, dan is dit boek zeker weten perfect voor jou, want weet jij namelijk nog hoe dat precies ging? Het opvoeden van je puppy?
ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)
 
Honden ervaringsdeskundige Lotte van Alderen geeft haar mening

De mening van een hondenexpert.


 
1. Klik op onderstaande groene knop
2. Vul je adresgegevens in
3. Betaal de verzendkosten
4. Het boek ontvang je binnen 1-2 werkdagen

Hulp nodig met bestellen? Stuur een mail naar [email protected]
ontvang gratis het fysieke boek!(ik betaal het boek, jij betaalt de verzendkosten)